RESPEKT 2012 – 28.7.2012 v RÚ Kladruby

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /var/www/ceskysmaragd.cz/images/Foto_clanky/r_2012_program.jpg

r 2012_pozvankaSetkání motorkářů a malý nejen hudební festival s ušlechtilými myšlenkami a velkým srdcem

RESPEKT 2012 v RÚ Kladruby

„Den všech, pro které se motocykl stal součástí jejich života, láskou i osudem.“

Už páté léto pořádají dvě významné osobnosti, terapeuti a motorkáři z Rehabilitačního ústavu Kadruby úžasný den plný krásných strojů, ohleduplnosti, hudby, umění a milých setkání. Akce, která si okamžitě získala davy příznivců ze všech koutů republiky, se bude letos konat v sobotu 28. července. Areál kladrubského rehabilitačního ústavu přivítá návštěvníky, motorkáře, moto fanoušky a ostatní příznivce a přátele v 10:00.

RESPEKT každoročně díky sponzorům připravují zaměstnanci RÚ Kladruby Štěpánka Foxová a Lumír Kovář. Oba ve zmíněném centru pracují s pacienty po úrazech páteře a pohybového aparátu. V řadě případů se takto vážně lidé zraní při dopravní nehodě.

Organizátoři RESPEKTU na webu www.keeprespect.cz všem vzkazují, o čem festival je: „Jednodenní akce bez alkoholu nejen pro pacienty rehabilitačního ústavu, ale i širokou veřejnost, jejímž hlavním smyslem je, abychom si my všichni, kteří se denně pohybujeme v silničním provozu, uvědomili, jaké riziko podstupujeme, a to bez rozdílu usedáme-li do sedla nebo za volant, a chovali se na silnici k sobě navzájem ohleduplně a s respektem.“

r 2012_programProgram zahrnuje spanilou jízdu nebo kaskadérskou show Mirka Lisého v rámci programu „bezpečně na motorce“. Koncertovat budou kapely The Yours, Segment, Prague Conspiracy a Keks. Návštěvníci se mohou těšit také na skupinové bubnování, paintball, live graffitti art a po setmění na ohnivou show. V areálu RÚ Kladruby budou také členové benešovské záchranky, kteří odpovědí na vaše dotazy týkající se první pomoci. Najdete tam také Centrum odškodnění – jeho pracovníci budou zájemcům podávat informace o nárocích na odškodnění po dopravní nehodě.

Pečené, smažené i sladké občerstvení bude k dispozici po celý den. A pozor, k pití pouze nealko! Například točené nealkoholické pivo Lobkowicz, limonáda Kofola… a výborná káva. Parkoviště pro motocykly i auta organizátoři zajišťují zdarma.

Vstupné je dobrovolné - vybranou částkou a také penězi z nákupu triček nebo mikin letos přispějete k pořízení hudebních nástrojů na muzikoterapii pro pacienty rehabilitačního ústavu. Přijeďte bezpečně, organizátoři Respektu Vás srdečně zvou!

Eva Vrzalová

Zpráva ze dne  10.července 2012

Kontakt a více informací:

www.keeprespect.cz

cimg3197 2.jpg